Borettslag & Sameier

I 15 År har Airflow samarbeidet med borettslag, sameier og vaktmesterselskaper som kvalitetsgarantist på filterleveranser og reservedeler til ventilasjonsanlegg. Som en av Norges mest erfarne leverandører av ventilasjonsfilter tilbyr vi også spesialrabatter til Sameier og Borettslag som samler sine innkjøp via oss. Enten det er et enkelt kjøp eller et abonnement, kan vi tilby gode rabatter ved leveranse en eller to ganger i året. Vi har allerede en mengde sameier/borettslag som kunder, og vi vil gjerne hjelpe flere til å spare penger på innkjøp av ventilasjonsfilter.

Dersom borettslaget har problemer med å komme til enighet om samlet innkjøp, som er en gevinst både for miljø og lommebok, kan vi likevel tilby noe rabatt til borettslaget medlemmer dersom borettslaget ønsker å benytte våre oppslag med QR koder i sine oppganger/oppslagstavler for å sikre at beboerne enkelt kan bestille korrekt filter til både ventilasjonsanlegg og evt tilkoblede kjøkkenhetter via sin mobil når behovet er der. Disse oppslagene fungerer både som en påminnelse og som enkel kjøpsprosess med garanti om at det blir kjøpt kvalitetsfilter til korrekt anlegg. For mer informasjon ta kontakt.

Vi forstår at det kan være tidkrevende og kostbart å skaffe riktige ventilasjonsfilter for en stor bygning. Derfor tilbyr vi vår ekspertise og erfaring til Sameier og Borettslag som trenger hjelp med å finne riktige filtre til sine ventilasjonsanlegg. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne de beste filtrene til din bygning.

Vi er opptatt av å gjøre det enkelt og rimelig for våre kunder. Vi har derfor utviklet en nettbutikk som gjør det enkelt å finne og bestille ventilasjonsfilter på nett. Bestillingen din vil bli behandlet og sendt ut så raskt som mulig, og du vil motta bestillingen din innen kort tid.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat hvis du vil vite mer om hva vi kan tilby.

Handlekurv
Skroll til toppen